Масавая доля тлушчу ў марозіве – 12%
Склад марозіва: яршкі, вада, малако цэльнае згушчанае з цукрам (нармалізаванае малако, цукроза, лактоза), цукар, малако сухое знятлушчанае, сметанковае масла, глюкозны сіроп, комплексны харчовы дадатак эмульгатар-стабілізатар (мона- і дзігліцэрыды тлустых кіслот, камедзь ражковага дрэва, гуаровая камедзь, карагінан), араматызатар ванiлiн.
Склад напаўняльніка з трускаўкі: трускаўка, глюкозно-фруктозный сіроп, цукар, вада, рэгулятар кіслотнасці: канцэнтрат з лімонага соку, загушчальнік: пекцін, натуральны араматызатар, фарбавальнікі: антоціанін, раслінны каратын.