Масавая доля тлушчу ў марозіве – 12%
Склад марозіва: вяршкі, вада, малако цэльнае згушчанае з цукрам (нармалізаванае малако, цукроза, лактоза), цукар, малако сухое знятлушчанае, сметанковае масла, патака крухмальная карамельная, комплексны харчовы дадатак эмульгатар-стабiлiзатар (мона- і дыглiцэрыды тлустых кіслот, камедзь ражковага дрэва, гуаровая камедзь, карагiнан), комплексны харчовы дадатак (фарбавальнікі: E151, E133), араматызатар харчовы.
Склад напаўняльніка “Васілёк”: вада, цукар, патака крухмальная, загушчальнік: крухмал мадыфікаваны (кукурузны) Е1422, экстракт з кветак васілька, рэгулятары кіслотнасці: кіслата цытрынавая Е330, цытрат кальцыя Е333, загушчальнік: пекцін Е440, араматызатар харчовы, фарбавальнікі (Е151, Е133).